Keçiören Araç Kiralama

Keçiören Araç Kiralama

FİLOTEK KEÇİÖREN ARAÇ KİRALAMA

Esenboğa da ve Keçiören de araba kiralama konusunda çözüm ortağınız biziz.

Keçiören Araç Kiralama ile web sitesi üzerinden kiralamak istediğiniz aracı rezerve ettirin, havalimanı ya da adresinize teslim edelim. Dönüşte de yine havalimanı veya adresinizden teslim alalım.Keçiören  Araç Kiralama Ankara web sitesi üzerinden kiralamak istediğiniz aracı rezerve ettirin, havalimanı ya da adresinize teslim edelim. Dönüşte de yine havalimanı veya adresinizden teslim alalım. FİLOTEK araç kiralama keçiören de güvenilir adres.

       Keçiören de Rent a car

Siz Bize Gelmeyin, Biz Kiralık Arabanızı Ayağınıza  Getirelim

Keçiören Araç Kiralama  web üzerinden rezervasyon yapmanız veya bizi telefon ile arayıp uçuş bilgilerinizi vermeniz yeterli olacaktır. Saha elemanlarımız uçağınızın iniş saatine göre havalimanında kiralık arabanız ile birlikte hazır vaziyette sizi bekliyor olacaklar. Kapı çıkışında sizi isminizin yazdığı bir pano ile karşılayıp araç kiralama sözleşmesini imzalattıktan sonra artık kiralık arabanız ile dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Böylece Ankara'ya kendi aracınızla gelmeniz gerekmez veya Ankara'da toplu taşıma -  taksi gibi ulaşım araçları ile uğraşmanız gerekmeyecek. FİLOTEK araç kiralama keçiören şubesi.

Kiralamanın bitiş zamanında ise yine havalimanında sizi bekleyen arkadaşlarımız arabanızı teslim alacaklar. Sizin yapmanız gereken tek şey gelmeden önce bize ulaşmanız....

Whatsapp Telefon